Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 november 2015 De Nationale Duurzame Huizenroute op zaterdag 14 november 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het is bijna zo ver, de Nationale Duurzame Huizenroute staat voor deur. Op zaterdag 14 november 2015 kunt u een kijkje nemen bij huiseigenaren van duurzame woningen.

Deze dagen krijgt u de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten.

In een ongedwongen sfeer heeft u alle tijd om uw vragen te stellen over het verduurzamen van uw woning en diverse energiebesparende mogelijkheden. Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl voor de duurzame woningen die u in de buurt kunt bezoeken.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een aanrader voor mensen die hun woning willen verduurzamen, energie willen besparen en benieuwd zijn naar praktijkervaringen van andere bewoners. Kunt u er beide dagen niet bij zijn? Dan kunt u altijd terecht bij het Duurzaam Bouwloket www.duurzaambouwloket.nl

Gratis woningadvies Duurzaam Bouwloket gemeente Hollands Kroon

Heeft u vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparende maatregelen en subsidieregelingen? Voor alle praktische informatie kunt u terecht op de website www.duurzaambouwloket.nl. Het energieloket van de gemeente staat borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis advies. U kunt ook contact opnemen met adviseurs van het digitale loket door een terugbelverzoek achter te laten, te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of door specifieke vragen onderbouwd met foto's te whatsappen naar 06 - 45 45 11 88.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl