Onroerend Goed en Wonen: 17 november 2015 Nieuwbouw voor De Meertuin op sportpark De Belboei (Slootdorp)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 10 november 2015 besloot het college om aan het schoolbestuur van abbs De Meertuin in Slootdorp toestemming te geven om een nieuwe school te bouwen op een deel van het sportpark De Belboei. De gemeenteraad stelde al eerder het bouwbudget beschikbaar en de provincie vindt de bouwlocatie prima.

De provincie geeft toestemming

De gemeente en het schoolbestuur willen de school graag bouwen op sportpark De Belboei. Een deel van het sportpark wordt op dit moment niet gebruikt door het vertrek van de softbalvereniging. Het sportpark ligt buiten het zogenaamde Bestaande Bebouwd Gebied (BBG). Daarom is toestemming nodig van de provincie. De gemeente ontving deze toestemming zodat het college kon besluiten over de bouwlocatie.

Plannen maken

Nu de locatie bepaald is, gaat het schoolbestuur van abbs De Meertuin concreet plannen maken. Onderdeel daarvan is het overleg met de gebruikers van het sportpark en de omwonenden. Het is de bedoeling dat de school eind 2017 in gebruik wordt genomen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl