Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 november 2015 Presentatie over supermarkt Waarland op dinsdagavond 17 november 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dinsdagavond 17 november 2015 om 20.00 uur kunnen inwoners van Waarland kennis nemen van het plan voor een supermarkt van Deen aan de Hoebelaan. De presentatie van het plan is in het dorpshuis en vindt plaats tijdens de dorpsraadsvergadering.

Reacties op de plannen zijn dan uiteraard welkom.

Jelle Vrijhof van Vrijhof BV uit Schagen en wethouder Jelle Beemsterboer zijn in de afgelopen maanden bezig geweest met het plan voor de Deen-supermarkt en woningen. De overeenkomst is rond. Tijd voor presentatie van de plannen.

De beoogde locatie van de supermarkt is achter het dorpshuis in Waarland.

Architect Jan Aantjes zal toelichting geven op zijn ontwerp van de supermarkt.

Wethouder Jelle Beemsterboer licht toe welke inspanningen hij voor Waarland heeft gepleegd en Jelle Vrijhof vertelt over zijn plannen voor de supermarkt, aanvullende commerciële voorzieningen en woningen op de voormalige voetbalvelden. Waarschijnlijk is ook de accountmanager van Deen aanwezig. Zij zijn nieuwsgierig naar de reacties uit het dorp. De dorpsraad stelt graag tijd beschikbaar voor de presentatie tijdens hun vergadering. Ook zal de dorpsraad in het eigen Waarland bekend maken dat de presentatie wordt gegeven.

In Waarland leeft al jaren de wens om een supermarkt te krijgen. Zowel de gemeente als Vrijhof BV willen het plan snel realiseren. De supermarktorganisatie die hier belangstelling voor heeft is Deen.

Het plan voor de supermarkt in Waarland wordt nu verder uitgewerkt. Tijdens de presentatie krijgt iedereen die zich betrokken voelt, gelegenheid om een reactie te geven. Dit nog voorafgaande aan de bestemmingsplanprocedure, waarbij ook gelegenheid zal zijn voor het indienen van een zienswijze.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl