Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 16 december 2015 Stichting Stichting Welstandszorg Noord-Holland (WZNH) per 1 januari 2016 verder onder de naam MOOI Noord-Holland

logo mooinoord holland Per 1 januari 2016 verandert onze naam in MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit. Wij willen onze doelstelling breder uitdragen en herkenbaar zijn voor een grotere doelgroep.Als adviseurs omgevingskwaliteit haken we aan op de Omgevingswet die rond 2018 in werking zal treden.

MOOI Noord-Holland blijft de onafhankelijke en niet-commerciele adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie. Het team bestaat uit dezelfde deskundige adviseurs, creatieve meedenkers, procesbegeleiders en grossiers in ruimtelijke kennis. Onze inbreng is echter steeds minder benaderd vanuit de formele wet- en regelgeving en meer gericht op realisatie van publieke meerwaarde. Dicht op de locatie en zo veel mogelijk samen met de betrokkenen. Om die reden willen wij bij een bredere doelgroep herkenbaar zijn en kiezen wij voor een nieuwe naam en vernieuwd profiel.

Neem alvast een kijkje op de nieuwe website op www.mooinoord-holland.nl. Tot 1 januari 2015 2016 zal deze website in functie blijven voor actuele informatie. Vragen over de naamswijziging? Neem contact op met info@wznh.nu of via 072 520 44 59. Uiteraard blijven de diensten en services die u van ons gewend bent beschikbaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl