Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 december 2015 Opnieuw subsidie in 2016 voor energiebesparende maatregelen in gemeente Holland Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In het kader van de 'Subsidieverordening duurzame energie maatregelen gemeente Hollands Kroon 2013-2016' is voor het jaar 2016 opnieuw een budget beschikbaar van 8261,-.

Vanaf 5 januari 2016 tot 1 april 2016 kunnen woningeigenaren een subsidie-aanvraag indienen voor energiebesparende maatregelen voor een particuliere woning. Aanvragen die voor 5 januari 2016 worden ingediend en na 31 maart 2016 worden niet in behandeling genomen. Bij uitputting van het budget worden ook geen aanvragen meer in behandeling genomen. Als dit het geval is wordt een bericht op onze website en die van de RUD Noord-Holland Noord geplaatst. Advies: raadpleeg eerst deze websites alvorens u een aanvraag invult.

Eerst aanvraag, dan aanschaf

Wilt u in aanmerking komen voor deze subsidie in 2016? Houdt u dan rekening met het volgende: dien de aanvraag in voordat u de energiebesparende voorziening aanschaft. Bij het indienen van een aanvraag achteraf wordt er geen subsidie toegekend. Het aanvraagformulier voor 2016 kunt u vinden op www.hollandskroon.nl. Ook vindt u het formulier op de website van de RUD Noord-Holland Noord - www.rudnhn.nl (onder de rubriek inwoners/klimaat/subsidies).

Meer informatie

Op werkdagen kunt u van 9.00-12.00 uur bellen met het Informatiepunt Subsidie Duurzame Energie maatregelen van de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland-Noord tel. 088-10 21 398.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl