Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 februari 2016 De Wooncompagnie gaat 80 woningen in Hollands Kroon bouwen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De Wooncompagnie gaat 80 woningen bouwen in de gemeente Hollands Kroon. Het gaat om goedkopere huurwoningen, de zogenaamde sociale huurwoningen. Het college heeft zich hard gemaakt voor extra woningbouw.

Er is nu al een wachtlijst voor sociale huurwoningen. De vraag naar sociale huurwoningen gaat toenemen omdat de gemeente meer vergunninghouders moet gaan huisvesten. Het college wil niet dat dit ten koste gaat van onze huidige inwoners. Daarom worden er ook huurwoningen gebouwd voor regulier woningzoekenden.

Bouw woningen

De Wooncompagnie onderzoekt samen met de gemeente hoe de woningen zo snel mogelijk gebouwd kunnen worden. Dit jaar gaat de bouw van een groot aantal woningen al beginnen. Dit gebeurt in ieder geval in Middenmeer. Wij informeren u daarover zodra de plannen concreter zijn uitgewerkt.

Afspraken met andere woningbouwverenigingen

De gemeente gaat ook met Woningbouwvereniging Beter Wonen en Woningbouwvereniging Anna Paulowna afspraken maken over het bouwen van extra woningen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl