Onroerend Goed en Wonen: 01 februari 2016 De Wooncompagnie gaat 80 woningen in Hollands Kroon bouwen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De Wooncompagnie gaat 80 woningen bouwen in de gemeente Hollands Kroon. Het gaat om goedkopere huurwoningen, de zogenaamde sociale huurwoningen. Het college heeft zich hard gemaakt voor extra woningbouw.

Er is nu al een wachtlijst voor sociale huurwoningen. De vraag naar sociale huurwoningen gaat toenemen omdat de gemeente meer vergunninghouders moet gaan huisvesten. Het college wil niet dat dit ten koste gaat van onze huidige inwoners. Daarom worden er ook huurwoningen gebouwd voor regulier woningzoekenden.

Bouw woningen

De Wooncompagnie onderzoekt samen met de gemeente hoe de woningen zo snel mogelijk gebouwd kunnen worden. Dit jaar gaat de bouw van een groot aantal woningen al beginnen. Dit gebeurt in ieder geval in Middenmeer. Wij informeren u daarover zodra de plannen concreter zijn uitgewerkt.

Afspraken met andere woningbouwverenigingen

De gemeente gaat ook met Woningbouwvereniging Beter Wonen en Woningbouwvereniging Anna Paulowna afspraken maken over het bouwen van extra woningen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl