Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 februari 2016 Open dag sociale huurappartementen in Elshof-Zuid, Anna Paulowna zaterdag 13 februari 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wooncompagnie houdt zaterdag 13 februari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur een open dag in de nieuwe wijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna. Hier staan achttien gelijkvloerse, ruime driekamerappartementen voor de sociale huursector. Eind maart 2016 is de oplevering.

De bouw nadert zijn einde. Hierdoor zijn de ruimte en de indeling van de woningen goed te zien. Bij de open dag zijn bovendien medewerkers van Wooncompagnie en aannemer Bot Bouw aanwezig om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de huurmogelijkheden en de woningen.

Van starter tot senior

De appartementen zijn geschikt voor starters, kleine gezinnen en senioren. De isolatie is uitstekend, waardoor bewoners hun energierekening laag kunnen houden. Zij beschikken tevens over een berging én een gezamenlijke fietsenstalling. Ook is het complex voorzien van een lift. En met Woonzorggroep Samen om de hoek is voor ouderen zorg dichtbij.

Geschikt schoeisel

Bezoekers van de open dag kunnen hun auto parkeren bij het naastgelegen MFA De Ontmoeting, Verwachting 1, Anna Paulwona. Bij appartement nummer 2 kunt u zich melden. Het is nog steeds een bouwplaats, dus gepast schoeisel wordt aangeraden.

Meer informatie

Elshof-Zuid wordt een zeer gevarieerde wijk in een groene, waterrijke omgeving.

Meer informatie vindt u op de website: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl/elshof-zuid Of krijgt u telefonisch via Wooncompagnie: 0900-202 2373 (lokaal tarief).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl