Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 maart 2016 Texel: Aanpassing knelpunten Slim Verlicht

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het project Slim Verlicht is volop in uitvoering. Naar verwachting rond Dynniq (voorheen Imtech Traffic &Infra) eind maart 2016 de werkzaamheden af, hierna start de onderhoudsfase.

De gemeente Texel heeft alle meldingen van burgers en bedrijven beoordeeld. De meldingen betreffen onder andere het al of niet verlichten van lintbebouwing (aaneengesloten bebouwing in het buitengebied), entree van vakantiepark de Krim en de verlichting van rotondes en afslagen.

Na deze beoordeling ontvangt het college van burgemeester en wethouders een voorstel om een aantal urgente knelpunten op te lossen. Eind april 2016 wordt dit voorstel aan de gemeenteraad voorgelegd voor besluitvorming. Een algehele evaluatie vindt op een later moment plaats.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl