Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 april 2016 Provincie Noord-Holland daagt burgers en ondernemers uit op nieuw digitaal platform (tot 1 mei 2016)

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Tot 1 mei 2016 kan iedereen online meedenken over biodiversiteit, leegstand en innovatie De Commissaris van de Koning van Noord-Holland, Johan Remkes, heeft onlangs de aftrap gegeven voor online participatie van burgers en ondernemers. Zij kunnen hun visie en ideeën kenbaar maken via een nieuw participatieplatform: Civocracy www.civocracy.org/pnh

Remkes nodigde inwoners en ondernemers uit om mee te denken over drie essentiële onderwerpen: de bevordering van de biodiversiteit, de aanpak van leegstand en het ondersteunen van innovaties in het MKB. Door burgers en ondernemers mee te laten denken over deze onderwerpen, benut de provincie de kennis en expertise van haar inwoners en ondernemers.

Aansluiting wensen en behoeften

De provincie Noord-Holland doet actief mee op het platform en gebruikt alle constructieve inbreng als input voor de ontwikkeling van het economisch beleid.

Zo wil de provincie komen tot een economisch uitvoeringsprogramma dat beter aansluit bij de behoeften van de Noord-Hollanders. Inmiddels hebben Recron, MKB Nederland, Ontwikkelingsbedrijf NHN en Port of Amsterdam al bijgedragen.

Provincie als een van de 'launching customers'

In juli 2015, vlak na de oprichting van startup Civocracy (mei 2015), sloot de gemeente Losser al een abonnement af bij Civocracy. Daarna volgde de gemeente Potsdam (Duitsland). De derde 'launching customer' is Provincie Noord-Holland.

De behoefte om burgers en ondernemers te betrekken bij de besluitvorming groeit.

Het leidt tot betere besluitvorming en meer draagvlak. Civocracy speelt op deze behoefte in en biedt een laagdrempelig online platform voor participatie. Voor meer informatie: [www.civocracy.org/vision.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl