Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 mei 2016 Kick-off Herbestemming NH 2016 op 19 mei 2016

De kick-off van het programma Herbestemming NH vindt dit jaar plaats op 19 mei 2016 van 15.00 tot 18.00 uur. Gedeputeerde Jack van der Hoek geeft het startsein voor het programma in de werkplaats van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Van Dedemstraat 8 in Hoorn. U kunt zich t/m 12 mei 2016 voor de kick-off aanmelden.

Selectie en jaarplanning

De werkplaats van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, de Doopsgezinde Kerk Oosterend (Texel) en de Hervormde Kerk Oostwoud zijn geselecteerd voor deelname aan het programma van Herbestemming NH 2016. In de periode van juni 2016 t/m september 2016 organiseert Herbestemming NH verschillende cross over sessies waar experts, creatieven, bewoners en eigenaren ideeen voor nieuwe functies en mogelijkheden voor verduurzaming van de gebouwen genereren.

Programma kick-off

Aanmelden

Aanmelden kan via www.herbestemmingnh.nl (Bron: Herbestemming NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl