Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 mei 2016 Werkgroep Planet De Koog houdt openbare bijeenkomst op 19 mei 2016

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De werkgroep die bezig is met de uitvoering van Werk aan De Koog, houdt op donderdag 19 mei 2016 een openbare avond om met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden de stand van zaken te bespreken. Van een aantal projecten is een voorzichtige start van de uitvoering zichtbaar, een aantal andere projecten zitten volop in voorbereiding. De werkgroep wil geïnteresseerden graag bijpraten. Iedereen is van harte welkom om 20.00 uur in De Toekomst, Dorpsstraat 20 in De Koog.

De werkgroep Planet De Koog, bestaande uit de Stichting Duindorp, de ondernemersvereniging Koog aan Zee, de Dorpscommissie, Horeca en evenementen De Koog, vastgoedeigenaren en de gemeente, is sinds het najaar van 2015 onder leiding van een onafhankelijk voorzitter aan de slag met de projecten en plannen uit het projectenboek "Werk aan De Koog".Een aantal projecten zijn als eerste opgepakt en hier en daar is een begin van uitvoering zichtbaar. De meeste zaken vergen nog wat meer voorbereiding, maar ook daar valt wel het een en ander over te vertellen.

Op basis van de ideeën uit het project Planet Texel, is afgelopen jaar een projectenboek 'Werk aan De Koog' gemaakt. De gemeenteraad heeft op basis daarvan geld toegezegd voor de uitvoering, op voorwaarde dat de helft van dat geld met cofinanciering gedekt kon worden. Een aanvraag bij het Waddenfonds daarvoor is helaas afgewezen, maar andere manieren voor cofinanciering worden onderzocht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl