Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 08 juni 2016 Informatieavond Wieringerwerf over energiebesparing en duurzaam wonen op dinsdag 21 juni 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Energie besparen en comfortabel wonen, wie wilt dat nou niet? Landelijk is het merendeel van de woningeigenaren bezig met het verduurzamen van de woning.

Bent u ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw woonsituatie en waar u het beste kan beginnen? Daarom organiseren wij samen met het Duurzaam Bouwloket op dinsdag 21 juni 2016 een informatieavond voor inwoners die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en duurzaam wonen. Deze bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.00 uur in De Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Energiescans van 6 meest voorkomende woningtypen in Wieringerwerf

Ter voorbereiding op de bijeenkomst is het Duurzaam Bouwloket de wijken van Wieringerwerf in gegaan om energiescans te maken van de 6 meest voorkomende woningtypen. Aan de hand van de resultaten zijn maatwerkadviezen opgesteld voor elk woningtype. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en de aanwezigen kunnen de maatwerkadviezen inzien. Daarnaast worden er workshops gegeven over energiebesparende - en duurzaamheidsmaatregelen.

Gezamenlijk inkoop

Na afloop van de bijeenkomst kunnen inwoners laten weten of ze belangstelling hebben in een van de maatregelen. Als er 10 of meer bewoners belangstelling hebben voor een van de maatregelen, dan kan deze groep geholpen worden bij het organiseren van een collectieve inkoop. Hoe meer mensen meedoen met een groepsaankoop, hoe scherper de prijs.

Aanmelden

Wilt u deze avond bijwonen? Meldt u dan aan via , onder de vermelding van uw postcode en huisnummer. Wilt u alvast wat informatie over energiebesparende en duurzaamheidsmaatregelen? Neem dan een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl