Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 juni 2016 Den Helder: Informatieavond energie besparen en comfortabel wonen op 23 juni 2016

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Energie besparen en comfortabel wonen, wie wil dat nou niet? De gemeente Den Helder organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond voor inwoners die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en duurzaam wonen.

Donderdag 23 juni 2016 is iedereen vanaf 19:00 van harte welkom in Buurthuis 't Kraaiennest, AY Kuiperstraat 15.

Ter voorbereiding van de bijeenkomst is het Duurzaam Bouwloket de wijk Oud Den Helder in gegaan om energiescans met infraroodbeelden te maken van de zes meest voorkomende woningtypen. Aan de hand van de resultaten zijn er maatwerkadviezen opgesteld voor elk woningtype. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en de aanwezigen kunnen de maatwerkadviezen inzien. Daarnaast worden er workshops gehouden over energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen.

Gezamenlijk inkoop

Na afloop van de bijeenkomst kunnen inwoners laten weten of ze belangstelling hebben in één van de maatregelen. Als er tien of meer bewoners belangstelling hebben voor één van de maatregelen, dan kan deze groep geholpen worden bij het organiseren van een collectieve inkoop. Hoe meer mensen meedoen met een groepsaankoop, des te scherper wordt de prijs!

Aanmelden

Wilt u deze avond bezoeken? Meldt u dan aan door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl onder de vermelding van uw postcode en huisnummer. U kunt ook bellen met het Duurzaaam Bouwloket op 072-743 39 56.

Wilt u nu alvast wat informatie over energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen? Neem dan een kijkje op www.duurzaambouwloket.nl. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl