Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 juni 2016 Zijn zonnepanelen voor u interessant? Bekijk het met de zonnepanelen check

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De zomer is net van start gegaan en dat betekent dat er volop geprofiteerd kan worden van zonne-energie. Heeft u er ooit over nagedacht om minder afhankelijk te worden van de grote energiemaatschappijen door uw eigen energie op te wekken? U kunt nu eenvoudig bekijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen via de 'zonnepanelen check' op de website van het Duurzaam Bouwloket duurzaambouwloket.nl/landingspagina_zonnepanelen.php

Hier kunt u een informatieverzoek achterlaten, waarna u door een onafhankelijk adviseur geheel gratis wordt geholpen.

Wethouder Theo Groot: "De komst van deze tool is goed nieuws! Duurzame energie staat centraal in Hollands Kroon. Hoe meer inwoners daaraan mee willen doen, hoe beter. En dit is een heel makkelijk instrument om uit te zoeken of de aanschaf van zonnepanelen interessant voor u is. Ik hoop dat heel veel inwoners de check op de website van het Duurzaam Bouwloket gaan doen."

Btw-teruggave zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen is extra interessant omdat u de btw op de aanschaf en installatie terug kunt vragen van de belastingdienst. Via het Duurzaam Bouwloket kunt u een stappenplan ontvangen waarin precies staat beschreven hoe u dit kunt doen.

Duurzaam Bouwloket

Bij het Duurzaam Bouwloket kunt u terecht voor alle vragen over energiebesparende maatregelen en het verduurzamen van uw woning. Neem een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl