Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 juli 2016 Vooraankondiging: Cursus energieneutraal bouwen op 22 september 2016 in Schagen. Hoe start ik?

De gemeente Schagen nodigt u uit deel te nemen aan de cursus Energieneutraal bouwen. Energieneutraal of energieopwekkend bouwen is de nieuwe norm. Daarop wordt met deze cursus op voorgesorteerd. De cursus is bedoeld om handige handvatten te bieden aan conceptontwikkelaars, projectontwikkelaars, projectmanagers, projectleiders, werkvoorbereiders, aannemers en calculators uit Schagen. De cursus helpt u bij het toekomstgericht ontwikkelen van woningen. En het gesprek met klanten over energieneutraal bouwen goed voorbereid aan te gaan.

Waar en wanneer

De cursus wordt u kosteloos aangeboden door de gemeente Schagen, die dit in samenwerking met SpDE en de RUD NHN organiseert. Om het maximale uit de deelnemers te halen is er plaats voor 20 deelnemers. Op 22 september 2016 van 12.00 tot 14.00 uur wordt de cursus gegeven, voor de lunch wordt gezorgd.

Reserveer alvast de datum. Locatie en definitief programma worden aan de deelnemers bekendgemaakt.

Cursusaanbod

De cursus wordt inhoudelijk verzorgd door specialisten van het SpDE (Servicepunt Duurzame Energie van de provincie NH). Speciale aandacht is er voor pragmatische en slimme combinaties van maatregelen waarbij woningconcepten ontstaan die inspelen op actuele marktontwikkelingen en die onderscheidend zijn in de huidige markt. Na afloop van de cursus ontvangt u een deelnamecertificaat.

Tijdens de cursus:

Een folder met meer informatie over de cursus is te vinden op www.servicepuntduurzameenergie.nl

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig door te mailen naar mede organisator Barbara Harskamp . In de aanmelding geeft u uw naam, bedrijfsnaam en adres door en eventuele allergieën waar met de lunch rekening mee moet worden gehouden. Bent u op tijd aangemeld, dan ontvangt u een bevestiging voor deelname met het programma en de locatie.

(Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl