Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 07 juli 2016 Noodlokalen voor obs De Mient in Nieuwe Niedorp

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Obs De Mient in Nieuwe Niedorp krijgt in het nieuwe schooljaar (2016/2017) twee noodlokalen voor de huisvesting van leerlingen

De Mient maakt deel uit van de brede school De Oude Boomgaard en heeft de noodlokalen nodig omdat het aantal leerlingen toeneemt. Deze groei komt omdat met ingang van het nieuwe schooljaar obs De Kolk in Lutjewinkel de deuren definitief sluit.

Nieuwe leerlingenprognoses

In een leerlingenprognose wordt de verwachting van het aantal leerlingen per school weergegeven. Op basis daarvan kunnen beslissingen worden genomen op het gebied van onderwijshuisvesting.

Uit de leerlingenprognoses 2015 bleek niet dat De Mient extra lokalen nodig zou hebben. Dat beeld moest worden bijgesteld in de prognoses voor 2016. Huisvesting in de brede school De Oude Boomgaard bleek niet mogelijk. Daarom heeft het college besloten om positief te reageren op de aanvraag van Suprlus om twee noodlokalen te plaatsen. De lokalen werden eerder gebruikt door de rkbs St.

Antonius aan de Ooievaarsweg. Surplus verplaatst de twee lokalen zo snel mogelijk voor het nieuwe schooljaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl