Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 oktober 2016 Paardensportvereniging eigenaar van manege in Van Ewijcksluis

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 4 oktober 2016 is Paardensportvereniging Oude Veer eigenaar geworden van de manege in Van Ewijcksluis. Wethouder Frits Westerkamp heeft hiervoor de verkoopakte ondertekend.

Dit past bij de uitvoering van het accommodatiebeleid om gebruikers zelf verantwoordelijk te laten zijn voor hun accommodatie. Het gebouw is voor nul euro overgedragen en in plaats van huurder wordt Oude Veer eigenaar.

Accommodatiebeleid

In onze gemeente staan veel gebouwen met een publiek-maatschappelijke functie.

Deze worden gebruikt voor activiteiten op het gebied van sport, cultuur, buurt- en welzijnswerk, onderwijs en zorg. Denk hierbij aan gebouwen zoals scholen, sporthallen, gymnastieklokalen, maar ook peuterspeelzalen, kinderopvang, bibliotheek, zorgcentra, dorpshuizen enzovoorts. Wij streven ernaar om de verantwoordelijkheid van deze accommodaties over te dragen aan particulieren (verenigingen, instellingen en besturen).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl