Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 oktober 2016 Wervianen nemen bezit van Beatrixstraat in Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Dinsdagochtend is Aannemersbedrijf Dozy begonnen met het plaatsen van twee beelden van de Wervianen in de Beatrixstraat. Ter hoogte van het zebrapad voor FLOW komt het beeld van 'De Werviaan met Tas' en op de locatie tegenover restaurant Da Gino komt 'De Werviaan met touw'. Het plaatsen duurt ongeveer 1,5 dag.

De beelden, door Woningstichting geschonken aan de stad, tonen diverse beroepen en symboliseren de historische band van Den Helder met de marinewerf Willemsoord. De beelden behoren tot een serie van vijf beelden, gemaakt door kunstenaar Peter Erftemeijer. Daarnaast komen er nog vijf beelden van de kunstenaar Yair Aschkenasy. Op het vernieuwde Stationsplein komen ook nog diverse borstbeelden. Wanneer de andere beelden geplaatst gaan worden is nog niet bekend.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl