Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 november 2016 Ondertekening huurovereenkomsten zorgpartijen MFA De Ontmoeting (Anna Paulowna)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op woensdag 9 november 2016 heeft wethouder Frits Westerkamp de huurovereenkomsten ondertekend met de zorgpartijen die begin 2017 in het nieuwe gezondheidscentrum in De Ontmoeting in Anna Paulowna plaatsnemen.

Naast overeenstemming over het ruimtegebruik en de huurconstructie van het gezondheidscentrum, is in deze overeenkomst vastgelegd hoe de partijen onderling omgaan met beheer en onderhoud. Tot begin februari 2016 2017 wordt er door aannemer A.Tuin uit Den Helder gebouwd aan een definitief ontwerp waar alle partijen tevreden mee zijn.

Multifunctionele accommodatie De Ontmoeting in Anna Paulowna

In het multifunctionele gebouw De Ontmoeting in Anna Paulowna is na de eerste fase van verbouwing ruimte voor een gezondheidscentrum met zorgpartijen, een bestuurscentrum, twee opleidingsruimten en een vergader- en congreszaal. Alle gebruikers van De Ontmoeting kunnen straks gebruik maken van deze zaal. In de tweede fase, die begin 2017 begint, wordt gestart met de verbouw van de westvleugel van de De Ontmoeting. Hier komt een Integraal Kindcentrum (IKC) voor Kappio en de drie scholen De Regenboog, De Sluis en De Meerpaal.

Integraal Kindcentrum

Een IKC is een voorziening waarin organisaties zoals onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en welzijnsactiviteiten voor kinderen zijn samengevoegd. Het is de bedoeling dat het IKC voor het schooljaar 2017/2018 gereed is. Door de totale verbouwing wordt het gebouw weer gebruikt zoals het oorspronkelijk is bedacht. Namelijk als multifunctionele accommodatie; een gebouw voor verschillende maatschappelijke organisaties.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl