Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 november 2016 Den Helder: Nieuwe brug verbindt twee buurten

Woningstichting Den Helder logoBron: Woningstichting Den Helder - Nabij de 21 nieuwe hofjeswoningen aan de Vechtstraat komt binnenkort een brug over het water naar de Jan Verfailleweg. De brug verbindt de Vechtbuurt met de Jeruzalembuurt. Momenteel worden de pijlers aangelegd waar de brug op komt te staan. Naar verwachting gaat de brug halverwege december 2016 open voor publiek.

Door de brug krijgt de vechtbuurt een betere verbinding met het openbaar vervoer en zijn de duinen en het strand direct bereikbaar. De brug is alleen bestemd voor voetgangers en fietsers.

Initiatiefnemers van de brug zijn de gemeente Den Helder en Woningstichting Den Helder.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl