Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 november 2016 Nog geen verkoop van kerk Petten

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De kerk bij het Plein 1945 in Petten wordt voorlopig niet verkocht. Er is wel interesse voor, maar nog geen enkele gegadigde heeft zich daadwerkelijk gemeld. Reden voor deze terughoudendheid kan liggen in het feit dat nog niet alle recreatieve ontwikkelingen in Petten gerealiseerd zijn.

Begin oktober 2016 hebben we als gemeente gemeld dat wij binnenkort zouden starten met de verkoop van de kerk in Petten. Vanaf 2018 zou de kerk omgevormd moeten zijn naar een horecagelegenheid. De verkoop begon met een selectieprocedure: gegadigden konden zich tot 7 november 2016 aanmelden om mee te mogen doen aan de aanbesteding. Er zijn diverse partijen geweest die interesse hebben getoond, maar helaas heeft dit niet geleid tot aanmeldingen.

Wij denken dat dit voornamelijk te maken heeft met het feit dat nog niet alle recreatieve ontwikkelingen binnen Petten gerealiseerd zijn. Wij hebben daarom besloten de aanbesteding voorlopig stop te zetten. Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat de kerk een zeer kansrijke locatie voor horeca is door zijn unieke ligging, de (verbouw)mogelijkheden en uitzicht vanaf het zonnige terras op het nieuwe plein met schip en waterpartij. Daarom zullen wij bij meer zichtbare recreatieve ontwikkelingen de aanbesteding voor verkoop als horecagelegenheid opnieuw starten. Tot die tijd blijven wij de kerk verhuren zoals wij nu ook doen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl