Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 29 november 2016 Bewonersavonden over bestemmingsplan Julianadorp op 8 en 13 december 2016

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De gemeente Den Helder werkt aan een nieuw bestemmingsplan voor een groot deel van Julianadorp. De eerste stap, het voorontwerp, is nu klaar. De gemeente is benieuwd naar de meningen van bewoners en ondernemers en hoopt met hun lokale kennis het bestemmingsplan te verbeteren. Daarom is op 8 én op 13 december 2016 een inloopavond georganiseerd. U bent van harte welkom!

Het bestemmingsplangebied 'Julianadorp 2017' wordt begrensd door het landelijk gebied aan de noordzijde van het dorp, de Langevliet aan de oostzijde, de Callantsogervaart in het zuiden en de golfbaan van het Resort Ooghduyne in het westen.

In het bestemmingsplan staan de bouw- en gebruiksmogelijkheden van dit gebied.

Uitgangspunt van het plan is geweest om zo veel mogelijk de bestaande situatie te handhaven met toepassing van de nieuwste regelgeving.

Gezien de omvang van het plangebied en de wens om bewoners goed te woord te willen staan, zijn er twee inloopavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden kunt u informatie krijgen en vragen stellen over het plan. Ook kunt u ter plaatse uw aanvullingen via een reactieformulier aan ons doorgeven. De reacties worden allemaal bekeken en indien mogelijk verwerkt in het ontwerp bestemmingsplan. Zo ontstaat met uw hulp een volledig en goed nieuw bestemmingsplan dat wij volgend jaar aan de gemeenteraad ter vaststelling kunnen aanbieden.

De eerste inloopavond is op donderdag 8 december 2016 van 19.00 tot 20.30 uur.

Deze inloopavond vindt plaats in basisschool 'de Vloedlijn' aan de Drooghe Bol 1005. De tweede avond is op dinsdag 13 december 2016 van 19.00 tot 20.30 uur.

Deze inloopavond vindt plaats in het MFC Julianadorp 't Dorpshuis aan de Middelzand 3504. Tijdens de genoemde tijdstippen kunt u op beide dagen vrij binnenlopen.

Ter inzage

Op de website kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien vanaf 28 november 2016 voor een periode van 6 weken. Ook kunt u het inzien bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. Heeft u vragen, neem dan contact op met de heer Stellingwerf, tel 0223-678 823.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl