Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 december 2016 Inwoners planten 16 hoogstamfruitbomen langs Amsteldijk in Van Ewijcksluis

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De dorpsraad Van Ewijcksluis heeft er samen met inwoners van het dorp voor gezorgd dat er zestien nieuwe fruitbomen langs de Amsteldijk zijn geplant.

Inwoner initiatief

Een prachtig inwoner initiatief waarbij de kernbeheerders en buitendienst hebben geholpen. Initiatiefnemer Simon Kranenburg heeft samen met de inwoners bedacht dat er verschillende hoogstamfruitbomen moesten komen. Elke boom is vernoemd naar één van de zestien kinderen die langs dit stuk Amsteldijk wonen. De inwoners hebben zelf een informatiebord laten maken met hierop de soortnaam van de boom samen met de namen van de kinderen. Wethouder Frits Westerkamp mocht het bord onthullen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl