Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 januari 2017 Besluit over vervolgtraject renovatie stadhuis Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Maandag 19 december 2016 namen college en gemeenteraad een besluit over het vervolgtraject renovatie stadhuis. De renovatie mag niet meer gaan kosten dan 9 miljoen euro. Het al eerder opgestelde Programma van Eisen (PvE) is het uitgangspunt.

De eerste stap wordt een serie workshops met deskundigen en medewerkers van de gemeente. Dit traject moet leiden tot een aanscherping/verfijning van de wensen en eisen en leiden tot een ontwerp. Vervolgens start het aanbestedingstraject en gaat de gemeente op zoek naar een partij die de klus voor maximaal 9 miljoen gaat uitvoeren.

Tijdens de raadsvergadering werden ook zorgen rondom de renovatie uitgesproken, bijvoorbeeld over de geluidsoverlast tijdens de verbouwing. Het college neemt deze zorgen zeer serieus en besteedt hieraan de komende maanden veel aandacht.

Doel is en blijft een gerenoveerd stadhuis waarin medewerkers en organisatie prettig en gezond kunnen werken.

Aan het einde van de beraadslaging gisteravond dankte de burgemeester namens college en raad iedereen die de afgelopen tijd intensief aan het onderwerp heeft gewerkt en sprak hij de wens uit om de komende maanden in goed vertrouwen verder te kunnen werken aan de voortgang van het project.

Op de website van de gemeenteraad vindt u een videoverslag van de raadsvergadering gemeenteraad.denhelder.nl/Vergaderingen/Gemeenteraad/2016/19-december/19:30 over de renovatie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl