Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 26 januari 2017 Opknappen stationsplein Den Helder begonnen

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het is overduidelijk: de werkzaamheden bij het stationsplein zijn begonnen! Het werkterrein is afgezet en de omleidingsborden staan. En dat is nu natuurlijk nog even wennen. Zeestad en de aannemer doen hun uiterste best om u zo duidelijk en veilig mogelijk langs het werkterrein te begeleiden.

Wethouder Lolke Kuipers: "Het is even ongemakkelijk en een grote bouwplaats, maar ik ben blij dat het werk is begonnen. Het centrum van Den Helder knapt enorm op. Nu is het gebied voor het station aan de beurt. Het wordt een fraaie en groene entree van ons stadshart. We willen het uiteraard vóór de drukte van Sail 2017 klaar hebben. Het ontwerp is tot stand gekomen na uitgebreide raadpleging van de bewoners van onze stad. Een zorgvuldig proces. De Beatrixstraat, Molenplein, de nieuwe gevels. Het verrast buitenstaanders echt. Iedereen wil dat we ook dit troosteloze gebied opknappen, en dat gaan we dus ook doen."

Voor informatie en tips over omleidingen en andere zaken tijdens de uitvoering kunt u op maandag tot en met donderdag bellen met Zeestad, telefoonnummer (0223) 678710.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl