Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 31 januari 2017 Veel belangstelling bedrijvenmarkt Windpark Wieringermeer (Oktober 2016)

Op woensdagavond 26 oktober 2017 organiseerden de initiatiefnemers van Windpark Wieringermeer een bedrijvenmarkt in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Het doel van deze markt was ondernemers uit de regio en de initiatiefnemers met elkaar te laten kennismaken en helder te krijgen of en wat de beide partijen voor elkaar kunnen betekenen rond de bouw van het park. Diverse oproepen in de lokale media leidde tot een flink aantal deelnemers: meer dan twintig bedrijven meldden zich aan en per bedrijf waren zo'n twee tot drie afgevaardigden aanwezig.

Kansen voor ondernemers

Bij de bouw van het park komen diverse soorten werkzaamheden kijken, van onderhoud tot civiele werkzaamheden. De deelnemers konden bij de diverse thematafels hun licht opsteken en vervolgens hun gegevens achterlaten, zodat de bouwers in een later stadium contact kunnen opnemen. De reacties waren positief.

"Een goed initiatief, zo krijg je toch een goed beeld van wat ons bedrijf in de bouw van het park zou kunnen betekenen", verwoordde een van de ondernemers. En: "Mooi dat wij als lokale onderneming de kans krijgen om onszelf hier te presenteren." Een sfeerimpressie van de avond is ook in beeld en geluid terug te zien; bekijk het filmpje via deze link [youtu.be/WCEQADsQAK0.

Vervolg

Nuon en Windcollectief Wieringermeer zullen ieder naar verwachting nog een eigen vervolgbijeenkomst organiseren. De bedrijven die op 26 oktober 2017 hun gegevens hebben achtergelaten, worden hierover geïnformeerd. (Bron: Windpark Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl