Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 februari 2017 Informatieavond over ontwikkelingen in Oudesluis maandagavond 6 februari 2017

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Maandagavond 6 februari 2017 begint om 19.30 uur een informatieavond over de ontwikkelingen in Oudesluis. Dit vindt plaats in het Multifunctionele Centrum (De Bijenkorf) (MFC) aan de Mechiorstraat 41 in Oudesluis.

De gemeente vertelt over de laatste ontwikkelingen, zoals het voornemen voor realisatie van een park ten zuiden van Oudesluis. Wethouder Jelle Beemsterboer opent de avond, waarna projectleider Cynthia Kootker een toelichting geeft op het project 'Herontwikkelen kern Oudesluis'.

Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen. Vooral horen de wethouder en projectleider graag wat de inwoners van Oudesluis vinden van het plan ontwerp.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl