Onroerend Goed en Wonen: 10 februari 2017 Noord-Holland: Wint uw dorp de Dorpsvernieuwingsprijs 2017? Meld u aan voor 7 maart 2017

De LVKK nodigt dorpen uit die de leefbaarheid aantoonbaar verbeteren of vernieuwen met initiatieven die bijdragen aan duurzaamheid, getuigen van een visie op de vitaliteit of leefbaarheid op de langere termijn, innovatief zijn of bijdragen aan een groter netwerk met bovendorpse uitstraling en bereik.

Bijgevoegde criteria geven duidelijkheid over het soort initiatieven dat wij bedoelen en de procedure. Aan de Dorpsvernieuwingsprijs is een geldbedrag verbonden van €2500 voor de winnaar en €1000 en €500 voor de dorpen die op de tweede en derde plaats eindigen.

Wil u uw dorp aanmelden?

Download dan bijgevoegd aanmeldformulier - www.dorpswerknh.nl Aanmelden van Noord-Hollandse dorpen kan tot 7 maart 2017 bij Dorpswerk Noord-Holland via:

Wordt uw dorp winnaar? Dan brengt dat naast een geldbedrag ook publiciteit mee.

U inspireert met uw initiatief andere dorpen. Tot slot: uw dorp en inzending neemt deel aan de Europese Dorpsvernieuwingsprijs! (Bron: Dorpswerk Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl