Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 april 2017 Herstructurering Middenmeer nadert afronding - inloopavond 25 april 2017

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Een levendig en toekomstbestendig Middenmeer: met dit doel zijn wij samen met Wooncompagnie ruim tien jaar geleden de herstructurering van Middenmeer gestart.

Diverse deelprojecten van de herstructurering zijn al gerealiseerd. Nu volgt de laatste fase en nadert de afronding.

Lang op gewacht

Vanwege de recessie in de woningmarkt heeft de uitvoering van de bouw van woningen op zich laten wachten. Wethouder Theo Groot is dan ook opgetogen dat de draad nu weer wordt opgepakt: "Ik ben zeer blij dat de plannen in Middenmeer nu kunnen worden afgerond en dat de lege plekken worden ingevuld. Dit is een goede ontwikkeling voor het dorp."

Start woningbouw

Inmiddels ligt er een ontwerp-bestemmingsplan ter inzage om de bouw van nieuwe woningen in Middenmeer-West mogelijk te maken. Hierin zijn de volgende locaties opgenomen:

Op deze locaties zijn de oude woningen al enige tijd geleden gesloopt. De bouw vindt gefaseerd plaats, te beginnen met de Professor Lorentzstraat.

Inloopavond dinsdag 25 april 2017 19.00 uur

Op dinsdag 25 april 2017 is er een inloopavond van 19.00 tot 20.30 uur waarop u kennis kunt nemen van de plannen. De inloopavond wordt gehouden in de Meerbaak (Ontmoetingskerk) in Middenmeer aan de Prof. ter Veenweg 4.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl