Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 april 2017 Inloopbijeenkomst herinrichting Dirkshorn op Woensdag 10 mei 2017

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Woensdag avond 10 mei 2017 om 18.30 uur begint een inloopbijeenkomst in dorpshuis De Kastanjeboom in Dirkshorn over het 30 km gebied midden in het dorp. Alle inwoners van Dirkshorn en belangstellenden zijn welkom.

Wij hebben samen met de bewonersgroep en de Dorpsraad Dirkshorn verschillende onderwerpen uit het leefbaarheidsplan Dirkshorn – Groenveld – Stroet uitgewerkt.

Voor de Dorpsstraat, Havenstraat, Voorpolderweg en Ruimtevaartbuurt is een nieuwe inrichting gemaakt. Het is de bedoeling dat in de nabije toekomst het hele dorp als 30 km-gebied wordt ingericht. De ontwerpen hiervan hebben wij gepresenteerd aan de bewonersgroep en de dorpsraad. Zij reageerde enthousiast.

Daarna hebben wij samen met de dorpsraad en de bewonersgroep afgesproken dat er een inloopbijeenkomst wordt georganiseerd over de nieuwe inrichting.

Bent u ook benieuwd naar hoe de inrichting eruit komt te zien? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op woensdag 10 mei 2017 in Eetcafé de Kastanjeboom aan de Dorpsstraat 15 in Dirkshorn. De bijeenkomst is van 18:30 tot 21:00 uur. Tussen deze tijden is iedereen welkom om de ontwerpen te bekijken en er op te reageren.

Tevens wordt uitleg gegeven over de werkzaamheden, zoals wegafsluitingen, om het gebied in te richten als 30 km zone. Uiteraard wordt tijdens de werkzaamheden geprobeerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Alles wat u die avond te zien krijgt, kunt u nu alvast bekijken op onze project pagina www.schagen.nl/leven-ondernemen/herinrichting-dirkshorn_44780/

Na deze bijeenkomst werken wij de plannen verder uit.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl