Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 23 mei 2017 Van plan om uw bedrijfspand of terrein op te knappen? Check dan of u misschien recht hebt op een subsidie!

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord logoBron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord - Heeft u een bedrijfspand op een van de onderstaande bedrijventerreinen? En heeft u plannen om de gevel of uw voorterrein te verbeteren of te renoveren? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een stimuleringsbijdrage beeldkwaliteit. Deze kan oplopen tot wel € 15.000! Er kan een bijdrage worden aangevraagd tot 30 september 2017.

Welke bedrijventerreinen doen mee?

De regio's Westfriesland en de Kop van Noord-Holland hebben met behulp van een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden op de volgende bedrijventerreinen gerenoveerd worden:

West-Friesland:

Naast de mogelijkheden voor een bijdrage uit het beeldkwaliteitfonds is er voor de bedrijventerreinen Gildenweg en Hoorn '80 in de gemeente Hoorn tevens de mogelijkheid voor een bijdrage in investeringen in duurzaamheidsmaatregelen.

Kop van Noord-Holland:

Naast de mogelijkheden voor een bijdrage uit het beeldkwaliteitfonds is er voor de bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal in de gemeente Schagen tevens de mogelijkheid voor een bijdrage in investeringen in duurzaamheidsmaatregelen. Aan de rechterkant van deze pagina kunt u de benodigde formulieren downloaden.

Regio Alkmaar:

Meer informatie en formulieren zijn te vinden op nhn.nl/beeldkwaliteitfonds/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl