Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 juni 2017 Julianadorp: Informatieavond Noorderhaaks op 7 juni 2017

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Woensdag 7 juni 2017 vindt een informatieavond plaats in Julianadorp over de realisatie van de Noorderhaaks. De organisatie is in handen van BAM Infra en de gemeente Den Helder.

De voorbereidingen zijn gestart voor de aanleg van de nieuwe Noorderhaaks en het aanpassen van de Breewijd, Van Foreestweg en de Langevliet. Het werk start naar verwachting op 12 juni 2017 Tijdens de informatieavond lichten wij de werkzaamheden en planning graag toe. Alle belanghebbenden en geïnteresseerden zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom in MFC 't Dorpshuis in Julianadorp (Middelzand 3503).

Voor meer informatie: Volg ons op of Facebook facebook.com/Noorderhaaks.bam/ Of kijk op www.denhelder.nl/noorderhaaks

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl