Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 juni 2017 Hollands Kroon zoekt initiatiefnemers voor een leuker, gezelliger of mooiere gemeente - Aanmelden voor 11 september 2017

g

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeente Hollands Kroon organiseert in het najaar een tweede Crowdfundingsactie waardoor jij jouw idee of initiatief voor een veiliger, gezelliger of schoner Hollands Kroon kunt realiseren! Meld je aan voor 11 september 2017 om zo jouw droom te realiseren voor je buurt of dorp!

Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken, waardoor jullie samen werken aan een beter Hollands Kroon.

Wat kun je verwachten?

Vanaf september 2017 begeleidt de gemeente Hollands Kroon in samenwerking met het crowdfunding platform 1%Club jou in het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne. Als jij deelneemt aan de crowdfundingactie maak je kans op een bijdrage van de gemeente Hollands Kroon tot een bedrag van maximaal € 2.500.-.

Je krijgt twee workshops waarbij je samen met jouw team aan de slag gaat met het concreet maken van jouw idee en het uitwerken van je crowdfundingcampagne. Vanaf 1 november 2017 staat jouw project online en krijg je 30 dagen de tijd om jouw doelbedrag op te halen. Tijdens deze 30 dagen word je actief begeleid om jouw campagne tot een daverend succes te maken.

Hoe aanmelden?

Je meldt je aan via het formulier op www.hetluktons.nl/nl/start-project met een omschrijving van jouw initiatief of idee, een begroting en leuk beeldmateriaal. Je hoort zo snel mogelijk of jouw initiatief zich leent voor crowdfunding en of je in aanmerking komt voor een bijdrage van de gemeente. Na de workshops begeleiden wij jou met het opzetten van een plan, het bedenken van events en hoe je jouw supporters op de hoogte kunt blijven houden! Want, natuurlijk gaat jouw campagne niet vanzelf als deze eenmaal online staat. Het hangt af van je totaalbedrag, je teamgrootte en de campagne die je wilt voeren, maar reken op een actieve inzet van minimaal 5 uur per week gedurende de voorbereiding en de campagneperiode!

Alle praktische informatie op een rij:

Meld je aan

Je kunt jouw project aanmelden via het online crowdfunding platform 'Het lukt ons' - hetluktons.nl/nl/start-project - Klik op 'start een project', maak een account aan en meld je aan!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl