Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 26 juni 2017 Wijkteam Hollands Kroon houdt tweede inloopspreekuur (Hippolytushoef)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vanaf 27 juni 2017 opent het wijkteam een tweede inloopspreekuur bij De Marske in Hippolytushoef. Iedereen met vragen over zorg en ondersteuning, kan er terecht. Een wijkteammedewerker staat klaar om samen met de inwoner te kijken naar een passende oplossing voor de hulpvraag. Op deze manier willen dat de wijkteams voor iedereen in Hollands Kroon bereikbaar zijn.

Sinds dit jaar organiseert het wijkteam op verschillende plekken in de kernen een inloopspreekuur. Iedereen met vragen over zorg en ondersteuning is er van harte welkom. Inwoners konden al terecht op vrijdagochtend bij Arker Boetje in Middenmeer. En vanaf 27 juni 2017 nu ook bij De Marske in Hippolytushoef, elke dinsdagochtend van tien uur tot half twaalf.

Deskundige ondersteuning

Een deskundig wijkteammedewerker staat klaar om samen met u te kijken naar een passende oplossing. Zij zijn hier aanwezig voor alle vragen waar u zelf niet meer uit komt. U kunt denken aan: opvoeden en opgroeien, onderwijs, psychische problemen, eenzaamheid, woonbegeleiding of hulpmiddelen. Afhankelijk van de vraag, kan één gesprek voldoende zijn. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden en maken we een vervolgafspraak. Wat kan iemand zelf doen, wie uit de omgeving kan helpen en is er professionele hulp nodig? Er wordt een plan gemaakt waarmee de inwoner zelf verder mee aan de slag kan en ondersteunt het wijkteam waar nodig.

Meer weten?

Wilt u contact met het wijkteam? Dat kan via het telefoonnummer 088-3215000. In het groene blok vindt u meer informatie over Wijkteam Hollands Kroon.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl