Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 juli 2017 MOOI Noord-Holland Jaarverslag 2016

Mooi Noord Holland logoBron: Mooi Noord Holland - MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit probeert door middel van omgevingsadviezen, proces- en ontwerpbegeleiding, beleidsontwikkeling en het delen van relevante kennis, omgevingskwaliteit in Noord-Holland te bevorderen en te behouden. Dit doen wij door op verschillende momenten in planprocessen gespecialiseerde vakmensen voor commissies, kwaliteitsteams en projecten te leveren. Van een kleine verbouwing tot een grote stedelijke of landschappelijke ingreep: onze inbreng is altijd deskundig, creatief en constructief. Zo veel mogelijk dicht op de locatie en steeds meer samen met de betrokkenen; minder benaderd vanuit formele wet- en regelgeving en meer gericht op de realisatie van publieke meerwaarde en hierdoor herkenbaar voor een bredere doelgroep.

We maken hierbij gebruik van de kennis en ervaring van circa 60 omgevings- adviseurs die allen vanuit verschillende vakinhoudelijke invalshoeken en specialismen - stedenbouw, planologie, landschap, cultuurhistorie en architectuur - adviseren, vanuit dezelfde passie en gedrevenheid voor de ontwikkeling van goede omgevingskwaliteit.

MooiNH Jaarverslag 2016

In 2016 vierde we onze 100ste verjaardag. Met deze rijke erfenis gaan we vooruit, samen met alle betrokkenen in Noord-Holland.

Het Jaarverslag is te vinden op www.mooinoord-holland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl