Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 augustus 2017 Polderpark en ontmoetingsplein Oudesluis

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Het ontwerp van het Polderpark en Ontmoetingsplein nabij voormalige basisschool De Bijenkorf in Oudesluis is voltooid. Burgemeester en wethouders hebben het definitief ontwerp vastgesteld. Het doel is om in september 2017 al te starten met de realisatie van het plan.

Samen met de Dorpsontwikkelingscommissie Oudesluis en inwoners van het dorp werkte de gemeente aan dit plan. Het is een ontwerp voor een park en plein in de omgeving van de voormalige school. De samenwerking heeft geleid tot een volledig ontwerpvan Polderpark en Ontmoetingsplein dat nu door het college is vastgesteld.

Het plan maakt deel uit van het dorpsontwikkelingsplan, dat ook samen met de dorpsbewoners is gemaakt. Oudesluis is een cultureel en knus dorp, waar sprake is van saamhorigheid en veel lokale evenementen worden georganiseerd. Dit plan verhoogt de kwaliteit van de omgeving in het dorp. Wethouder Jelle Beemsterboer is blij dat het ontwerp nu definitief is. "Zelfredzaamheid van de inwoners van Oudesluis wordt hiermee beloond, door samen te werken aan een leefbaar Oudesluis en de kern interessant te maken om te wonen en te leven."

De Dorpsontwikkelingscommissie Oudesluis is op de hoogte gesteld van het besluit, evenals alle inwoners die opmerkingen hebben gegeven op het voorlopige ontwerp. Op de pagina Oudesluis, ontwikkelen kern www.schagen.nl/leven-ondernemen/oudesluis-ontwikkelen-kern_44741/ staat het definitieve ontwerp en de plannen, zodat iedereen het kan zien en nalezen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl