Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 29 augustus 2017 Wooncompagnie brengt bij 62 woningen in Schagen dakisolatie aan

Wooncompagnie logoBron: Wooncompagnie - Augustus 2017 - Wooncompagnie brengt bij 62 woningen aan de Rozenlaan, Wilgenlaan en Sierkersstraat aan de binnenzijde dakisolatie aan.

Energielabels terugbrengen

Met het aanbrengen van de isolerende maatregelen wil Wooncompagnie het energielabel in de betreffende woningen terugbrengen van C en D naar gemiddeld A. Zowel duurzaamheid als betaalbaarheid staan bij de woningcorporatie hoog op de agenda. Om die reden worden op diverse plaatsen in het werkgebied uiteenlopende duurzaamheidsprojecten uitgevoerd.

Nieuwe hr-ketel

Naast de dakisolatie worden twintig woningen in Schagen voorzien van een nieuwe hr-ketel. De isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Tuin Zijpe uit 't Zand. Het totale duurzaamheidsproject wordt naar verwachting over enkele maanden afgerond.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl