Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 31 oktober 2017 Informatiebijeenkomst over het gebiedsplan Wieringermeer op dinsdag 31 oktober 2017 (16:00-18:00 uur)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op dinsdag 31 oktober 2017 tussen 16.00-18.00 uur wordt het gebiedsplan Wieringermeer gepresenteerd in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Inwoners zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Wij zijn nieuwsgierig naar uw reactie op het plan. Ook heeft u gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het gebiedsplan Wieringermeer

Het gebiedsplan is gemaakt door de gemeente Hollands Kroon, de provincie Noord-Holland en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Hierin is vastgelegd hoe de ontwikkeling van de Wieringermeer in de komende 5 tot 10 jaar vorm krijgt. Dit is nog op hoofdlijnen. De concrete uitwerking wordt hierna gedaan. De input van inwoners tijdens de bijeenkomst op 31 oktober 2017 wordt meegenomen in deze uitwerking.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl