Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 november 2017 Texel: Controleer de wijzigingen in het nieuwe bestemmingsplan Den Burg (voor 3 december 2017)

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De gemeente maakt een nieuw bestemmingsplan voor Den Burg. In een bestemmingsplan staat wat u op het perceel mag bouwen en welk gebruik is toegestaan. Op het ontwerpbestemmingsplan zijn reacties (zienswijzen) binnengekomen. Deze zienswijzen hebben in een aantal gevallen geleid tot aanpassingen van het plan. Een wijziging in het plan kan betrekking hebben op uw perceel.

Daarom roepen we iedereen op om de Nota van Zienswijzen te raadplegen.

De Nota van Zienswijzen kunt u onder dit bericht downloaden of vind u op onze website www.texel.nl - zoekterm: bestemmingsplannen in procedure / Den Burg ontwerp.

Het nieuwe bestemmingsplan Den Burg en de (concept) Nota van Zienswijzen worden op 6 december 2017 behandeld in de raadscommissie. Indien u het niet eens bent met een standpunt dan kunt u dit aan de raadscommissie kenbaar maken door in te spreken. U kunt dit uiterlijk 3 december 2017 via de mail aangeven aan . Degenen die een zienswijze hebben ingediend ontvangen hierover persoonlijk bericht. Indien u vragen heeft over de Nota kunt u terecht bij de publieksbalie vergunningen (maandag tot en met donderdag van 8.30-12.30 uur).

Direct door naar bestemmingsplan Den Burg: www.texel.nl/mozard/document/docnr/2799535

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl