Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 08 Juli 2002 Voorlopig Algemeen Bestuur HHNK ge´nstalleerd

Vorige week is het Voorlopig Algemeen Bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier ge´nstalleerd. Om 14.45 uur beŰdigde mevrouw Ir. J.M. Leemhuis-Stout, voorzitter van het Voorlopig Algemeen Bestuur, tevens voorzitter van de Voorbereidingscommissie, de 40 leden.

Nieuwe dijkgraaf

Hoewel het nieuwe Hoogheemraadschap pas op 1 januari 2003 officieel van start gaat, wordt het Voorlopig Algemeen Bestuur nu al ge´nstalleerd.

De tijd tussen 3 juli en 1 januari wordt gebruikt voor het opmaken van een aanbeveling voor de benoeming van een nieuwe dijkgraaf. Na 1 januari neemt het Voorlopig Algemeen Bestuur alle taken van een algemeen bestuur op zich tot er, na verkiezingen op 15 mei 2003, een nieuw algemeen bestuur aantreedt.

De leden van het Voorlopig Algemeen Bestuur zijn afkomstig uit de besturen van de fuserende waterschappen. De algemene besturen van de inliggende, waterkwantiteitsschappen hebben elk vijf leden uit hun midden gekozen, vanuit het algemeen bestuur van Uitwaterende Sluizen zijn 15 leden gekozen.

Fusiepartners

De fuserende waterschappen zijn: waterschap Hollands Kroon, Waterschap Groot-Geestmerambacht, Waterschap Westfriesland, Waterschap Het Lange Rond, Waterschap De Waterlanden en het Hoogheemraadschap van Uitwaterende Sluizen in Hollands Noorderkwartier. Ook de belastingdienst van de waterschappen, DCO, zal opgaan in de nieuwe organisatie. (Bron: Hollands-Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŰrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dÚ site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl