Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 02 December 2003 Expositie over toekomst Noord-Hollandse kust geopend

Vanaf vorige week vrijdag kunnen geinteresseerden kennismaken met de toekomstplannen voor de Noord-Hollandse Kust. Gedeputeerde Poelmann heeft de expositie Kustvisie in de Groene Golf geopend, waar bezoekers door middel van tekst, beeld en geluid informatie kunnen inwinnen over de kust.

Met de expositie wil provincie Noord-Holland de bevolking informeren en uitnodigen om mee te denken over veiligheid, economische ontwikkelingen en de natuur langs de kust. Het meedenken is niet alleen mogelijk naar aanleiding van de expositie, maar ook bij bijeenkomsten die vanaf begin 2004 op regionaal niveau gehouden worden.

De provincie werkt in nauwe samenwerking met de waterschappen, kustgemeenten en Rijkswaterstaat aan de ontwikkeling van de Noord-Hollandse kust.

Op de expositie worden enkele mogelijkheden om de kust te verdedigen toegelicht en kan men meer informatie vinden over de samenwerking tussen de verschillende overheden. Ook het proces rondom de kust wordt verder uitgelegd. Zo is het de bedoeling dat eind 2005 duidelijk is hoe de kustverdediging er in de toekomst uit komt te zien.

Belangstellenden kunnen de expositie nu bezoeken in bezoekerscentrum de Groene Golf, Kruisweg 1625 te Cruquius. De expositie zal later in het jaar ook in Dijk te Kijk (Petten) te zien zijn en volgend jaar in Eco mare (Texel) (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl