Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 01 April 2004 Multikabel biedt t Zand en omgeving breedbandinternet via WiFi

Multikabel is afgelopen weekend in 't Zand en omgeving gestart met het aanbieden van breedbandinternet via WiFi voor iedereen die niet beschikt over een kabelaansluiting of ADSL-verbinding. Naar verwachting worden de eerste draadloze internetklanten in mei van dit jaar aangesloten.

Door het gebruik van WiFi technologie maakt Multikabel het mogelijk om breedbandinternet te bieden voor een grote groep particulieren en bedrijven die tot nu toe voor snel internet buiten de boot vielen.

WiFi van Multikabel is een draadloze verbinding tussen twee vaste punten, niet te verwarren met de zogenaamde Hotspots. Bij deze vorm kan een klant het internet op via een antenne die het signaal oppikt van een basisstation van Multikabel. Via de antenne van de klant wordt het signaal thuis of in het bedrijf doorgezet naar de PC via een kabel of draadloze apparatuur.

Dit weekend ontvangen circa 2000 gezinnen en bedrijven in 't Zand en omgeving een gericht aanbod om zich aan te melden voor deze vorm van breedbandinternet. WiFi van Multikabel is mogelijk vanaf € 39,- tot €82,- per maand en met een downloadsnelheid van 768 kbps tot 1536 kbps.

Om te kijken of WiFi beschikbaar is, kan men gratis contact opnemen met de klantenservice van Multikabel (0800-7175) of een postcodecheck doen op www.multikabel.nl. (bron: Multikabel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl