Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 13 Oktober 2005 Totstandkoming Milieubeleidsplan Zijpe 2006-2010

Op dinsdag 25 oktober 2005 is gelegenheid tot het stellen van vragen

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Zijpe bereidt momenteel een gemeentelijk milieubeleidsplan voor. In het huidige Raadsprogramma van Zijpe is de wens opgenomen om tot een dergelijk plan te komen.

Het conceptmilieubeleidsplan Zijpe 2006-2010, inclusief uitvoeringsprogramma en milieuprogramma 2006 vindt u hieronder.

Tevens is het conceptplan, vanaf 12 oktober tot 2 november 2005, iedere werkdag van 9.00 tot 12.30 uur in te zien op het gemeentehuis van Zijpe te Schagerbrug.

Een ieder die zich betrokken voelt bij het milieubeleid van de Gemeente Zijpe kan een advies uitbrengen op het conceptplan. Schriftelijke reacties kunt u tot en met 1 november 2005 bij de Gemeente Zijpe, afdeling Ruimte en Wonen/milieu, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug inzenden.

Op dinsdag 25 oktober 2005 is gelegenheid tot het stellen van vragen of om uw advies eventueel mondeling toe te lichten. Deze bijeenkomst vindt plaats, vanaf 19.30 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis van Zijpe, Schagerweg 97 te Schagerbrug.

Alle ingekomen reacties zullen, na zorgvuldige afweging, worden meegenomen bij de totstandkoming van het definitieve milieubeleidsplan Zijpe 2006-2010. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl