Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 01 December 2008 Informatiemarkt peilbesluit Texel op 3 december 2008

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft diverse taken waaronder het waterkwantiteitsbeheer. Wij zorgen voor een juist waterpeil en het beheersen van de hoeveelheid water. Een goed waterpeil is namelijk onmisbaar voor de land- en tuinbouw, de industrie, de woningbouw en de natuur. Texel heeft op dit moment een peilbesluit met hierop zeven gedeeltelijke herzieningen. Er is afgesproken om eens in de tien jaar de besluiten te herzien. Daarom is nu de tijd aangebroken om het peilbesluit en de gedeeltelijke herzieningen samen te voegen tot één nieuw besluit.

Geínteresseerd in het algemene water- en peilbeheer op Texel? Benieuwd naar het nieuwe peilbesluit Texel? Of wilt u meer informatie over alle werkzaamheden van Hoogheemraadschap Hollands Noorder-kwartier? Bezoek onze informatiemarkt op woensdag 3 december in Hotel Lindeboom, Groeneplaats 14, Den Burg.

Programma

De markt is in twee delen opgedeeld. Het eerste deel is van 15.00 tot 17.30 uur. Het tweede deel is van 18.30 tot 21.00 uur. Tijdens de informatiemarkt kunt u vragen stellen aan de experts en verschillende informatie-panelen bekijken. Gedurende de hele middag en avond zijn er presentaties over het peilbesluit Texel.

De presentaties zijn gepland om:

Speciale kinderhoek

Neem gerust uw kinderen mee, want onder begeleiding van een enthousiaste medewerker van het hoogheemraadschap krijgen de kinderen spelenderwijs een idee van waterbeheer in sloten en kanalen. Zo kunnen ze meedoen met het "ballengooispel" waarbij ze waterschapvragen kunnen beantwoorden. Daarnaast zorgen wij voor verschillende Droppiespullen, zoals kleurplaten en stripboeken, die ze mee naar huis mogen nemen.

Aanmelden

Het is belangrijk dat u zich opgeeft voor de informatiemarkt. U kunt zich tot uiterlijk maandag 1 december aanmelden bij Suzanne van Veen, projectassistent bij het hoogheemraadschap, telefoonnummer 0299-663 000. Geef duidelijk in uw reactie aan of u zich aanmeldt voor de eerste of de tweede bijeenkomst. Ook voor meer informatie over de informatiemarkt kunt u met haar contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl