Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 17 maart 2010 Landelijke Opschoondag in Den Burg en op het Texels strand op 20 maart 2010

Op 20 maart 2010, Landelijke Opschoondag en vrijwilligersdag 'Nederland Doet', organiseert 'Opgeruimd staat Texel' een opruimactie in Den Burg. De dorpscommissie van De Koog houdt in samenwerking met Gerard Zoetenlief en de Lubertischool een strandopruimactie van paal 19 tot en met 21. Alle hulp is welkom!

Opruimactie in Den Burg

Op 20 maart ruimen vrijwilligers van 10.00 uur tot 12.00 uur afval op langs de straten en perken van Den Burg. Onder andere de route van het centrum naar de OSG, de Elemert, de skatebaan en de perken rond de tennisbanen staan op het programma, net als het park achter het gemeentehuis en rond de supermarkten.

Alle vrijwilligers die mee willen helpen, verzamelen om 10.00 uur op de Groeneplaats†voor het gemeentehuis. Om 12.00 uur is de actie afgelopen en staat er koffie en thee klaar in de Lindenboom.

Strandopruimactie

Op 20 maart vindt de strandopruimactie plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur van paal 19 tot en met 21. De vrijwilligers verzamelen om 10.00 uur bij de strandopgang van de Badweg. Na afloop is er patat voor de kinderen en koffie of thee voor de volwassenen.

De gemeente Texel zorgt waar nodig voor materaal zoals vuilniszakken, grijpers en handschoenen en voert al het opgehaalde afval gratis af. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl