Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 10 februari 2012 Wijzingen in de projectorganisatie Windplan Wieringermeer

De stuurgroep, de werkgroep en de klankbordgroep van de projectorganisatie Windplan Wieringermeer hebben in de afgelopen twee jaar een waardevolle rol gespeeld binnen het project.

Nu op 3 november 2011 de structuurvisie Windplan Wieringermeer en de Beleidsnota Participatie Windplan Wieringermeer zijn vastgesteld door de gemeenteraad van Wieringermeer is er een belangrijke fase van het project afgesloten.

In 2012 verschuift de regie van het project van de gemeente naar de private partijen Windkracht Wieringermeer. Hiermee verandert de projectstructuur ook, waardoor de stuurgroep, de werkgroep en de klankbordgroep in de huidige vorm eindigen. Op het moment dat duidelijk wordt hoe de nieuwe projectorganisatie er uit komt te zien zullen we daarover communiceren. John Dekker blijft in de nieuwe gemeente Hollands Kroon als gemeentelijk projectleider het eerste ambtelijke aanspreekpunt voor het project Windplan Wieringermeer. (Bron: Windplan Wieringermeer, www.windplanwieringermeer.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl