Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 14 februari 2012 Natuur en landschap krijgen miljoenen euro's van de Postcode Loterij

De 12 Provinciale Landschappen zijn enorm verheugd met de 11.250.000 euro van de Postcode Loterij. Dit bedrag werd bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala op 9 februari, de jaarlijkse bijeenkomst met alle goede doelen van de loterij.

In totaal verdeelde de Postcode Loterij 284 miljoen euro onder haar 85 goede doelen - een recordbedrag. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij kunnen goede doelen hun belangrijke werk voortzetten en nieuwe projecten starten. De helft van ieder lot van de Postcode Loterij gaat rechtstreeks naar goede doelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, milieu en sociale cohesie in Nederland.

De 12 provinciale Landschappen zijn met de bijdrage weer in staat mooie natuur- en landschapsprojecten uit te voeren. (bron: Landschap Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl