Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 09 maart 2012 Basisscholen in Hollands Kroon ruimen zwerfafval op

De basisscholen in Hollands Kroon gaan zwerfafval opruimen. Zij doen dit in het kader van de landelijke campagne Week van Nederland Schoon van 10 tot en met 17 maart 2012.

De kinderen van de basisscholen in Hollands Kroon zullen rondom school, in de aangrenzende woonwijken en natuurterreinen zwerfafval gaan opruimen. Met de actie laten zij zien dat kauwgom, blikjes, flesjes, papiertjes, plastic zakjes, snoepverpakking, thuis hoort in een afvalbak en niet op straat of in de berm. De Milieudienst Kop van Noord-Hollands zal de basisscholen in Hollands Kroon voorzien van afvalgrijpers, vuilniszakken, handschoenen en veiligheidshesjes.

Startsein

De gemeente ondersteunt de campagne en daarom zal Wethouder Lia Franken het startsein geven voor deze opruimactie. Zij zal dit doen op donderdag 15 maart 2012 om 8.55 uur op basisschool OBS De Tweewegen in Wieringerwaard. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl