Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 08 mei 2012 Installatie lector Groot Composiet op 24 mei 2012 in Alkmaar

ATO en Hogeschool Inholland nodigen u van harte uit tot het bijwonen van de installatie van onze lector Groot Composiet op 24 mei 2012.

Het lectoraat Groot Composiet is ontstaan uit een vraag die bij veel studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers leeft: "Wat kan composiet voor mij doen?"

Composieten, of vezelversterkte kunststoffen, beloven gouden bergen in termen van prestaties als sterkte en stijfheid afgezet tegen hun gewicht. Deze 'high-tech' materialen maken een opmars, niet alleen in de aerospace, maar ook in andere vak-gbieden zoals civiele techniek en architectuur. Toch wordt de algemene toepassing soms geremd, bijvoorbeeld door koud-watervrees of gebrekkige kennis. Wat zijn de sterktes en zwaktes van composietmaterialen en wat betekent dit voor innovaties en onderzoek? Hoe kunnen onze studenten een rol spelen in het beantwoorden van deze vragen? Hoe leggen we met ons onderwijs een goede basis hiervoor?

In zijn installatierede gaat Rogier in op deze thema's en moedigt hij een stevige samenwerking tussen het onderwijs, onderzoek en composietenbedrijfsleven aan.

Het volledige programma en informatie over hoe u zich kunt aanmelden is te vinden op www.ato.nl (Bron: ATO Noord Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl