Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 09 mei 2012 Wandel mee met B&W van Schagen op vrijdagavond 25 mei 2012

Vrijdagavond 25 mei 2012 organiseert het college van Schagen in samenwerking met het Centrum voor Natuur- en Milieueducatie de Groenling en vogelwerkgroep Tringa de jaarlijkse B&W wandeling. Wilt u meelopen? Dat kan! Kom die avond naar de Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 en start met een kopje koffie en lekkernij.

Sprekers/ gidsen: Truus van der Chijs en Cor Tanis.

Natuurpad

Kinderen kunnen deze avond onder begeleiding van (groot)ouders dezelfde route lopen. Zij kunnen op bepaalde plekken langs de route meerkeuzevragen beantwoorden over de planten en dieren. Voor ieder kind is er na afloop een aardigheidje in de vorm van een zelf uit te zoeken knuffelsteen of zoekkaart.

Tijd en locatie

Vanaf 19.00 tot 20.00 uur kan men zelfstandig starten. De wandeling met B&W en gidsen start om 19.30 uur. De route start en stopt bij de Nieuwe Nes. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl